googletag.pubads().setRequestNonPersonalizedAds(0)

Handleiding positie en ambitie bepalen

 
Handleiding positie en ambitie bepalenDe vernieuwingen in het INK-managementmodel hebben er toe geleid dat ook de handleiding moest worden aangepast. Zo is het begrip ‘positie bepalen’ uitgebreid met ‘ambitie bepalen’ om invulling te geven aan de vereiste dynamiek en toekomstgerichtheid. Een andere belangrijke wijziging betreft het vervangen van de vertrouwde ontwikkelingsfasen door een methode van multidimensionaal kijken.

In de vorm van een stappenplan wordt met de vernieuwde handleiding een kader geboden om als managementteam de agenda voor de toekomst te bepalen. Niet in vage vormen, maar met hele concrete actiepunten. Met werkmateriaal dat de nodige ondersteuning biedt, inclusief een diagnose van het verandervermogen.

Meer weten? Boek kopen? 

 
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.