Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Patrick Kooij

Patrick Kooij is Business Development Manager en eigenaar van Kooij Marketing & Innovatie. Patrick richting zich op strategische marketing- en businessmodel innovatie. Hij maakt daarbij telkens de koppeling tussen de theorie en de praktijk, door continu op zoek te gaan naar nieuwe waardecreatie. Dit door het verbinden van het proces van waardecreatie voor afnemers aan dat van waardecreatie voor organisaties. Daarnaast is Patrick blogger bij marketingtribune, geeft hij gastcolleges aan de Hogeschool Utrecht en verzorgt hij voor NIMA een eigen Masterclasse van marketingstrategie naar waardevol businessmodel.

Patrick is de bedenker van de businessmodel assessment scan. Een eigen ontwikkelde scan die bestaat uit zes perspectieven. Deze scan geeft organisaties een beeld van de huidige situatie van hun businessmodel en waar de verbetermogelijkheden liggen. Patrick schrijft tevens blog over alles wat met strategische marketing en businessmodel innovatie heeft te maken.

Patrick heeft ervaring als business developer, gastdocent en spreker, en slaat de brug tussen de theorie en de praktijk. Door zijn technische, bedrijfskundige en marketing achtergrond, kan hij schakelen tussen verschillende vraagstukken, op het gebied van strategische marketing en businessmodel innovatie.

Opleidingsachtergrond: technische bedrijfskunde (hogeschool), Master of Business Administration (Business School Nederland) en marketing (NIMA C).

Patrick is bereikbaar via: info@kooij-marketinginnovatie.nlManagementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.