Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

1.1 Missie en visie

PRACTICAL heeft de volgende missie:

‘PRACTICAL is de autoriteit in praktijkleren in de sectoren plant, dier en techniek.’

Toelichting op de missie:

Autoriteit: (h)erkend als de beste praktijktrainers, door in partnership met belanghebbenden meerdere vormen van leren te integreren.

Werkgebied: nationaal en internationaal

Interne missie: ‘Van inhoudsgericht naar vraaggericht en van specialist die traint naar praktijkopleider met specialisme.’

Visie: ‘Mensen praktijkleren’

Toelichting op de visie:

Het bieden van specifieke expertise, unieke faciliteiten en veilige werkomgeving om praktische vaardigheden permanent te activeren en te verdiepen.

Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.