Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Valkuilen bij bedrijfsoverdracht

 

Valkuilen bij bedrijfsoverdrachtDit boek gaat over de onderneming Boekos Food Group (o.m. bekend van Kips leverworst), over haar management en over de familie die verbonden is aan de onderneming.

Tot het jaar 2000 lijkt Boekos Food Group een familiebedrijf als elk ander. Echter na het plotselinge overlijden van directeur-grootaandeelhouder Ton Mikkers groeit de verkoop van de onderneming uit tot een catastrofe.

Dit boek is geschreven als naslagwerk van de gebeurtenissen van de afgelopen tien jaar, voor de auteur zelf maar ook voor zijn naasten. Al tien jaar van zijn leven houdt hij zich bezig met de gevolgen van de verkoop van het bedrijf van zijn vader, het familiebedrijf. Het boek is bedoeld voor allen die zich bezighouden in de periferie van het familiebedrijf. Ondernemers, adviseurs, studenten maar ook gepensioneerden.

Het boek is geen succesverhaal, het is een verhaal over mislukking, over fouten en blunders. Echter een mens leert van fouten. Succes is een graadmeter maar geen parameter om feitelijk van te leren.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.