Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Projectmatig werken bij de hand

 
Projectmatig werken bij de handU bent benoemd tot projectleider, maar waar moet u beginnen? Als u niet gewend bent in projecten te werken en er toch mee te maken krijgt, dan is de geheel herziene tweede druk van het boek Projectmatig werken bij de hand een uitstekende handleiding om uw project succesvol te realiseren.

Projectmatig werken bij de hand is hét boek voor de deeltijdprojectleider, ofwel degene die ‘het project erbij doet’. Meestal werkt u in die situatie zelf ook mee aan het project en zit u niet te wachten op ingewikkelde formulieren, formats en processtappen. U wilt kennis die meteen is toe te passen. Dit boek geeft u antwoorden op vragen als:
– Wat moet ik doen nu ik benoemd ben tot projectleider?
– Hoe geef ik leiding?
– Waar moet ik beginnen?
– Wat moet er in een projectplan staan?
– Welke bevoegdheden heb ik nodig?

Het boek biedt veel praktische handreikingen die het u mogelijk maken het projectresultaat zonder veel gedoe op te leveren. Het helpt u effectief communiceren met teamleden en de directie. Korte, theoretische hoofdstukken leiden de handreikingen in.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.