googletag.pubads().setRequestNonPersonalizedAds(0)

Business Process Management

 
Dit boek heeft de intentie om Business Process Management of kortweg BPM niet vanuit de techniek, maar als managementgebied in kaart te brengen. Het boek is dan ook bestemd voor leidinggevenden die vanuit de optiek van beleid, besturing en bewaking betrokken zijn bij het inrichten, functioneren en veranderen van bedrijfsprocessen.

In dit boek wordt vanuit de invalshoek van organisatie en management ingegaan op vragen als: waarom en wanneer is speciale aandacht voor BPM in uw organisatie nodig? Hoe organiseert u BPM en wat betekent BPM voor de innovatiekracht van organisaties? Maar evenzo belangrijk: wat betekent BPM voor het in control zijn van organisaties? Hoe verloopt de ontwikkeling naar een volwassen BPM. Daarnaast wordt ook vanuit praktisch oogpunt ingegaan op de verschillende BPM-systemen en het organiseren van procesverbeteringen in uw organisatie. Door het boek heen vindt u gespreksverslagen waarin managers van zeer verschillende organisaties aangeven hoe zij in de praktijk omgaan met BPM in hun organisatie.

Dit boek sluit goed aan op Business Process Redesign.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.