Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Scriptie coaching | Marketing | Strategie | Businessmodel innovatie
Wanneer je start met afstuderen aan een HBO of NIMA opleiding, sta je aan het begin van een leerzaam en intensief traject. Als (deeltijd) student heb je als doel om jouw diploma te behalen. Daarom is het belangrijk om vanaf het begin goed te starten en de juiste keuzes te maken. Daarnaast heb je als student vaak een opdrachtgever die een bruikbaar advies wil en wil je als student voldoen aan de wensen en eisen van jouw opdrachtgever en voldoen aan de eisen van jouw opleiding. Tenslotte moet een afstudeertraject niet alleen een diploma opleveren, maar moet het ook een leuk en leerzaam traject zijn. Met mijn bedrijfskundige en marketingachtergrond kan ik, Patrick Kooij, je helpen om de juiste relatie te leggen tussen de theorie en de praktijk.

Waar kan ik jou mee helpen als Scriptiecoach?

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je scriptie of wil je sparren over jouw scriptie? Ik verzorg scriptie coaching voor HBO en NIMA B en C studenten, die bezig zijn met het schrijven van een scriptie of marketingplan. Je kunt bij mij terecht voor vraagstukken op het gebied van marketing, strategie, businesmodellen en businessmodel innovatie. Als student kan je zelf kiezen voor online scriptie coaching of scriptie coaching op locatie.

 Vanuit scriptie coaching help ik jou bij:

  • Het maken van een onderzoeksvoorstel;
  • Het opzetten van een structuur voor je scriptie of marketingplan;
  • Het opstellen van een goede probleemstelling;
  • Het vinden van de relevante literatuur;
  • Het toepassen van relevante modellen;
  • Het toepassen van veldonderzoek;
  • Het analyseren van de uitkomsten uit het literatuur en veldonderzoek;
  • Het formuleren van conclusies en aanbevelingen.

Tarief

  • online € 65 per uur
  • offline, op locatie € 75 per uur

Heb je mijn hulp nodig, neem dan contact met mij op.


Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.