Allemaal andersdenkenden

Omgaan met cultuurverschillen

‘Allemaal andersdenkenden’ is een van de invloedrijkste boeken van de afgelopen decennia.

Het is een standaardwerk voor wie denkt over en werkt met cultuurverschillen: overheid en bedrijven, NGO’s, studenten, reizigers en krantenlezers. Dit is de jongste, opnieuw herziene editie van Geert Hofstedes baanbrekende studie naar de manier waarop wij in ons denken, voelen en handelen beïnvloed worden door de cultuur waarin we zijn opgegroeid.

De ‘dimensies van Hofstede’ hebben blijvend bijgedragen aan wederzijds begrip tussen mensen in bedrijven, organisaties en andere sociale systemen over de hele wereld. Van ‘Allemaal andersdenkenden’ werden wereldwijd 500.000 exemplaren verkocht, in 21 talen.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 

Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.