101 vragen over kwaliteit

 

Het boek 101 vragen over kwaliteit beschrijft op unieke wijze het ‘kwaliteits- verhaal’ door beantwoording van prangende vragen uit de kwaliteitsleer. Het begint met het beantwoorden van dé vraag: wat is kwaliteit eigenlijk? Ten eerste komen de belangrijkste beginselen van kwaliteit aan bod. Vervolgens neemt de auteur u mee naar de achtergronden ervan door de invloedrijkste filosofieën de revue te laten passeren. Ten slotte wordt er een inkijk gegeven in een representatief instrumentarium van gereedschappen die op uitvoerend, ondersteunend en managementniveau toepasbaar zijn.

De toegankelijke schrijfstijl van de auteur en verhelderende voorbeelden zorgen dat abstracte onderwerpen op een leuke en eenvoudige manier uitgelegd worden. Dit boek is een elementair stukje werk voor een ieder die de basis principes van kwaliteit wil doorgronden en voor organisaties die kwaliteit als discipline optimaal willen benutten.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!

Konstantin Petkovski is auteur van het boek ‘101 vragen over kwaliteit’ maar ook kennispartner bij managementmodellensite.nl, o.a. met het model Risk-based Quality Creation Model.