Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Konstantin Petkovski

Konstantin Petkovski is een Senior Executive met ruim 25 jaar ervaring in kwaliteit en aanverwante disciplines als Compliance en Business Excellence. Van oorsprong bedrijfseconoom is hij professioneel volledig toegewijd aan het kwaliteitsvak. Mede door zijn brede ervaring, vanaf de werkvloer via ondersteunend en managementniveau, heeft Konstantin alle facetten van het kwaliteitsvak eigen kunnen maken. Sinds 2009 is hij werkzaam als zelfstandig adviseur kwaliteit.

Konstantin Petkovski heeft meerdere vakpublicaties achter zijn naam en is auteur van het boek 101 vragen over kwaliteit. Op het vlak van kwaliteit heeft hij drie modellen ontwikkeld: Risk-based Quality Creation Model, CCP-model (Confromance, Compliance, Performance) en de UPDCA-model (Understand, Plan, Do, Check, Act).

Met zijn bureau, Petkovski-Kwaliteitsmanagent Advies, voorziet hij organisaties zoals MSD, Philips, Sanquin, DSM, FrieslandCampina met praktische oplossingen voor uitdagingen waar kwaliteit een speerpunt is.

Konstantin is bereikbaar via konstantin.petkovski@home.nlManagementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.