Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Martijn Pont

Martijn kent als Lean Six Sigma Black Belt alle ins en outs van lean technieken en methoden. Professioneel houdt Martijn zich bezig met organisatieverbetering met behulp van Lean Six Sigma. “Lean is een middel en nooit een doel. Ik kijk samen met mijn klanten wat van mijn kennis over Lean op dit moment voor hun van pas komt en waarmee we op korte termijn het verschil kunnen maken. Uiteraard met de lange termijn voor ogen.”

Martijn krijgt energie van het samen met anderen werken aan betere teams, organisaties en processen, waarbij het altijd draait om mensen. Bedrijfsverbetering en plezier gaan hand in hand. Modellen en technieken helpen goede, zinvolle gesprekken te hebben met een duidelijk resultaat. Zij zijn niet zozeer het doel, als wel ondersteuning van het gesprek. Juist in een constant veranderende wereld zijn modellen en structuren daarom een waardevol goed.

Martijn heeft aspecten Lean toegepast in een veelheid aan bedrijfstakken, van een plantenkwekerij tot de Jeugd GGZ, van sociale werkplaatsen tot een internationaal leasebedrijf. Hij bedacht zelf het Besturingsmodel van Pont, waarmee hij management en medewerkers laat nadenken over de effectiviteit van de interne afstemming.

Martijn maakt deel uit van de Oopen community en van House of Performance. Hij is te bereiken via martijn@pont-lean-consult.nl.Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.