Gert Jan Schop

Gert Jan helpt professionals, teams en organisaties naar een next level om daarmee hun (strategische doelen te realiseren door adviseren, trainen en coachen.

Zijn expertise

strategie-ontwikkeling ★ strategie-implementatie ★ verandermanagement ★ leren & ontwikkelen ★ MD-trajecten ★ projectmanagement ★ bedrijfsvoering ★ resultaten realiseren ★ performance ★ prestatiemanagement ★ executive coaching ★ teamcoaching ★ teamontwikkeling ★ business coaching ★ intervisie ★ van concept naar prestatie

Veranderen en leren

Veel expertise, maar de kern zit in het realiseren van beweging, zorgen dat doelen geen dromen blijven, maar ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Voor Gert Jan is veranderen gelijk aan leren en leren gelijk aan veranderen. Hij is dus continu op zoek hoe mensen individueel, maar ook als team of als organisatie effectief leren, zodat het leren in het teken staat van doelen realiseren.

De cirkel

Hij combineert ondernemen, adviseren, kennis delen en doceren met elkaar. Voor hem is dit een ideale combinatie.

Het is als een cirkel: de kennis en ervaring die hij in zijn dagelijks werk op doet als ondernemer en adviseur, deelt hij via een aantal contentwebsites (Bizz-Publishing) en, samen met een aantal collega’s, als docent via een aantal post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde (Bedrijfskunde Opleiding Utrecht; www.bkou.nl), MBA (Business School Nederland) en masteropleidingen. Hierdoor weet hij wat er speelt in de verschillende markten en voor welke uitdagingen de organisaties staan, welke kennis hij weer kan gebruiken in zijn werk als adviseur en ondernemer. En de contentwebsites en het doceren dwingt hem om altijd actueel te blijven.

De combinatie

Naast veel energie en passie voor mijn werk, werkt hij ook effectief samen met andere experts om zo mijn eigen doelen te realiseren.

Via Bizz-Company verricht hij advieswerk en consultancy, samen met een netwerk van senior-adviseurs en consultants.

Zijn kennis deelt hij samen met een groep kennispartners via een aantal contentwebsites van Bizz-Publishing, waaronder managementmodellensite.nl.

Met een aantal collega’s verzorgt hij al bijna tien jaar de zeer succesvolle post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde en Bedrijfskunde in de Zorg onder de naam Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

Gert Jan is bereikbaar via gertjan.schop@bizz-company.nl.