googletag.pubads().setRequestNonPersonalizedAds(0)

Gert Jan Schop

Adviseren, begeleiden, faciliteren, coachen, trainen bij trajecten op het gebied van leren en veranderen, strategie en organisatieontwikkeling. Aandacht voor ratio & emotio, harde en zachte kant.

Gert Jan heeft ruim dertig jaar ervaring als manager, directeur en ondernemer, seniorniveau.
Hij staat positief in het leven, het glas is altijd halfvol. Gelooft in mensen, in hun kwaliteiten. Gert Jan kan worden getypeerd als enthousiast, betrouwbaar. Goede luisteraar, analytisch, helicopterview, snel tot de kern doordringen.
Gert Jan is een conceptueel denker, strategisch, zit vooral op de hoofdlijnen, systeemdenker. Hij is pragmatisch, resultaatgericht, recht door zee, zonodig confronterend.

Opleidingsachtergrond: Bedrijfseconomie, Economische wetenschappen, MBA.

Gert Jan is bereikbaar via info@bizz-company.nl.Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.