Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Gert Jan Schop

Gert Jan helpt professionals, teams en organisaties naar een next level om daarmee hun (strategische doelen te realiseren door adviseren, trainen en coachen.

Zijn expertise

strategie-ontwikkeling ā˜… strategie-implementatie ā˜… verandermanagement ā˜… leren & ontwikkelen ā˜… MD-trajecten ā˜… projectmanagement ā˜… bedrijfsvoering ā˜… resultaten realiseren ā˜… performance ā˜… prestatiemanagement ā˜… executive coaching ā˜… teamcoaching ā˜… teamontwikkeling ā˜… business coaching ā˜… intervisie ā˜… van concept naar prestatie

Veranderen en leren

Veel expertise, maar de kern zit in het realiseren van beweging, zorgen dat doelen geen dromen blijven, maar ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Voor Gert Jan is veranderen gelijk aan leren en leren gelijk aan veranderen. Hij is dus continu op zoek hoe mensen individueel, maar ook als team of als organisatie effectief leren, zodat het leren in het teken staat van doelen realiseren.

De cirkel

Hij combineert ondernemen, adviseren, kennis delen en doceren met elkaar. Voor hem is dit een ideale combinatie.

Het is als een cirkel: de kennis en ervaring die hij in zijn dagelijks werk op doet als ondernemer en adviseur, deelt hij via een aantal contentwebsites (Bizz-Publishing) en, samen met een aantal collega’s, als docent via een aantal post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde (Bedrijfskunde Opleiding Utrecht; www.bkou.nl), MBA (Business School Nederland) en masteropleidingen. Hierdoor weet hij wat er speelt in de verschillende markten en voor welke uitdagingen de organisaties staan, welke kennis hij weer kan gebruiken in zijn werk als adviseur en ondernemer. En de contentwebsites en het doceren dwingt hem om altijd actueel te blijven.

De combinatie

Naast veel energie en passie voor mijn werk, werkt hij ook effectief samen met andere experts om zo mijn eigen doelen te realiseren.

Via Bizz-Company verricht hij advieswerk en consultancy, samen met een netwerk van senior-adviseurs en consultants.

Zijn kennis deelt hij samen met een groep kennispartners via een aantal contentwebsites van Bizz-Publishing, waaronder managementmodellensite.nl.

Met een aantal collegaā€™s verzorgt hij al bijna tien jaar de zeer succesvolle post-hbo-opleidingen Bedrijfskunde en Bedrijfskunde in de Zorg onder de naam Bedrijfskunde Opleiding Utrecht.

Gert Jan is bereikbaar via gertjan.schop@bizz-company.nl.Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dƩ site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem danĀ gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.