Hollandse Meesters in Management: de ideeën van André de Waal over performance management en de Balanced Scorecard (Luisterboek)

 
Hollandse Meesters

André de Waal is de Benjamin onder de meest invloedrijke Nederlandse managementdenkers, maar zijn ster is rijzend. Hij heeft inmiddels een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan. Naast vele artikelen schreef hij onder andere de boeken ‘Prestatiemanagement’, ‘Minder is meer’, ‘Meten moet!’, ‘Cijfers zeggen niet alles’, ‘Presteren is mensenwerk’, ‘Management Rages’ en ‘Quest for Balance’.

Na een studie Scheikunde behaalde De Waal zijn MBA in Boston. Als managementconsultant specialiseerde hij zich in het verbeteren en stroomlijnen van bedrijfs- en informatieprocessen in organisaties. Hij heeft zijn naam gevestigd op de terreinen prestatiemanagement, rapportageprocessen en met name ook budgettering. De Waal staat bekend om zijn visie op de Balanced Scorecard en het principe van ‘beyond budgeting’. André de Waal is inmiddels als hoogleraar verbonden aan de Maastricht School of Management.

Meer weten? Boek kopen?