Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hollandse Meesters in Management: de ideeën van André de Waal over performance management en de Balanced Scorecard (Luisterboek)

 
Hollandse MeestersAndré de Waal is de Benjamin onder de meest invloedrijke Nederlandse managementdenkers, maar zijn ster is rijzend. Hij heeft inmiddels een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan. Naast vele artikelen schreef hij onder andere de boeken ‘Prestatiemanagement’, ‘Minder is meer’, ‘Meten moet!’, ‘Cijfers zeggen niet alles’, ‘Presteren is mensenwerk’, ‘Management Rages’ en ‘Quest for Balance’.

Na een studie Scheikunde behaalde De Waal zijn MBA in Boston. Als managementconsultant specialiseerde hij zich in het verbeteren en stroomlijnen van bedrijfs- en informatieprocessen in organisaties. Hij heeft zijn naam gevestigd op de terreinen prestatiemanagement, rapportageprocessen en met name ook budgettering. De Waal staat bekend om zijn visie op de Balanced Scorecard en het principe van ‘beyond budgeting’. André de Waal is inmiddels als hoogleraar verbonden aan de Maastricht School of Management.

Meer weten? Boek kopen? 
 


 

 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.