Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Resultaatgericht werken, managen en organiseren

 
Resultaatgericht werken, managen en organiserenEr is op het ogenblik heel veel belangstelling voor resultaatgericht werken en als u managers vraagt waarom dat zo is, noemen ze zeer diverse, relevante elementen:

  • De resultaten vallen tegen, er moet iets gebeuren
  • De concurrentie neemt steeds meer toe
  • Het wordt van steeds groter belang dat alle medewerkers zelfstandiger opereren en meer verantwoordelijkheden nemen
  • Er zijn minder managers en managementlagen, terwijl er wel resultaat moet worden geboekt

In ‘Resultaatgericht werken, managen en organiseren’ gaat Wim Kweekel op een zeer praktijkgerichte manier in op het vraagstuk van de juiste dingen doen – want de juiste dingen doen, is heel wat anders dan de dingen juist doen!

 

 

Belangrijke vraagstukken die Kweekel in zijn boek aan de orde stelt, zijn:

  • Wat moet een organisatie doen om resultaatgericht werken echt in te voeren?
  • Hoe zorgen managers ervoor dat medewerkers optimaal bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen?
  • Hoe kunnen managers hun eigen doelstellingen definiëren en doorvertalen naar medewerkers?
  • Wat zijn de do’s en don’ts bij het invoeren van resultaatgericht werken?

‘Resultaatgericht werken, managen en organiseren’ is niet alleen een weergave van opgedane ervaringen, zelf uitgevoerde onderzoeken en interviews, maar ook een bron van informatie over de meest recente wetenschappelijke denkbeelden en onderzoeken.

Meer weten? Boek kopen? 
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.