Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Strategiemodellen – Het Financial Times handboek

Strategiemodellen - Het Financial Times handboekMet ‘Strategiemodellen’ leert u snel en eenvoudig welke benaderingen en modellen u nodig heeft om een gezonde strategie te ontwikkelen voor uw bedrijf, zodat u niet alleen investeerders overtuigt, maar ook een succesvolle koers kunt varen.

Dit helder geschreven handboek beschrijft 88 modellen en technieken, allemaal binnen het kader van een innovatieve strategiepiramide, en laat u zien welke stappen van het proces u moet doorlopen en hoe. Of u nu de markt wilt analyseren, uw concurrentievoordeel wilt uitbouwen of de risico’s voor uw organisatie in kaart wilt brengen, voor elke stap vindt u de strategische tools die u nodig heeft.

”Een handig naslagwerk waarin de belangrijkste strategiemodellen worden beschreven, als onderdeel van een stap voor stap uitgelegd strategieproces. Het boek is verfrissend en nuttig, van onschatbare waarde voor zowel beginners als strategisch deskundigen.”
– Marcus Alexander, professor Strategie en onderneming, London Business School

Meer weten? Boek kopen? 
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.