Het no-nonsenseboek over merken bouwen

 

Hoe bouwt u een sterk merk? Er zijn honderden boeken over. De meeste gaan slechts over een deelonderwerp, zoals strategie, design of dienstverlening. Of zijn geschreven door en voor specialisten. Waardoor ze vaak theoretisch en abstract zijn, en veel jargon bevatten. Suzanne van Gompel bewijst dat het ook anders kan. Merken bouwen is geen raketwetenschap. Het is uiteindelijk vooral een kwestie van de juiste vragen stellen, van keuzes maken en daar consequent naar blijven handelen.

Dit boek maakt merken bouwen voor iedereen toegankelijk. Of u nu een marketingachtergrond hebt of niet. Of u nu een groot of een klein bedrijf bent – of ervoor werkt. Of u nu een nieuw merk wilt maken of een bestaand merk wilt versterken. Het vertelt alleen wat u hoeft te weten, niet meer en niet minder. In begrijpelijke taal en geïllustreerd met concrete praktijkvoorbeelden. Het helpt u om uw merk opmerkelijk(er) en memorabel(er) te maken. Zodat er meer klanten aan u denken en voor u kiezen als ze voor de keuze staan tussen uw merk – of een ander.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 

Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.