The Benchmarking Book (Engels)

The Benchmarking Book (Engels)Steeds meer bedrijven gebruiken benchmarking, het vergelijken van prestaties om deze te verbeteren, om hun doelstellingen te bepalen of om prestaties af te zetten tegen producten en diensten.

‘The Benchmarking Book’ is een onontbeerlijke gids in het verbeteringsproces door benchmarking. Het voorziet managers, professionals en adviseurs van de informatiedie zij nodig hebben om efficiënte evaluerende studies uit te voeren. Tim Stapenhurst behandelt zowel de essentiële theorie als belangrijke overwegingen zoals projectmanagement en wettelijke kwesties. Hierdoor is ‘The Benchmarking Book’ de ideale gids voor de beoordeling en het verbeteren van de processen en prestaties van uw bedrijf door benchmarking.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!

 
 


 

 

Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.