Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Scoren met websites

 
Scoring with websitesIn het huidige onderwijs neemt internet een steeds prominentere plaats in. Docenten en studenten profileren zich met een eigen website. Projectverslagen, stagerapporten en afstudeerwerkstukken worden gepresenteerd in de vorm van een webrapport of een website, al dan niet ondersteund door bijvoorbeeld een procesverslag. Steeds vaker wordt competentieleren ondersteund door een portfolio. De digitale versie daarvan is bij uitstek geschikt om de verworven competenties voor een breed publiek zichtbaar te maken of om mee te solliciteren.

‘Scoren met websites’ gaat uit van zelfwerkzaamheid en van de creativiteit van de student. Ingespeeld wordt op de ‘echte’ behoefte van de student om zich te profileren met haar of zijn verworven competenties.

Er zijn kant-en-klare softwarepakketten voor het maken van een portfolio op de markt gebracht; die dwingen u echter volgens een vast stramien te werken. Van een eigen visitekaartje is dan geen sprake. Met dit boek kunt u zelfstandig aan de slag en uw eigen keuzes maken. Daarbij kunt u gebruikmaken van professionele pakketten als Frontpage, Sharepoint of Dreamweaver (onderdeel Adobe CS) die goedkoop via school kunnen worden aangeschaft. Instructies voor het gebruik van de verschillende pakketten vindt u op de website bij het boek. Deze website bevat ook nuttige hulpmiddelen en voorbeelden van verschillende digitale visitekaartjes.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.