Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Mission at Work

 
Mission_at_WorkIs uw organisatie op koers? Hebben uw medewerkers paraat, wat de toegevoegde en onderscheidende waarde van het bedrijf is? Zijn de gedeelde drijfveren ‘top of mind’ en dagelijks zichtbaar in hun gedrag naar uw klanten? Hebben uw mensen scherp op het netvlies waarheen de organisatie koers zet, wat de visiedoelen zijn? Is iedere medewerker zich bewust van de persoonlijke bijdrage hieraan?

Indien u één of meer van de vragen ontkennend beantwoordt, is ‘Mission at Work®’ een boek voor u. Veel organisaties gingen u voor. Mission at Work is een beproefde methodiek. Het verschaft focus en richting in denken en handelen, waardoor efficiënter en effectiever wordt gewerkt. Medewerkers weten waar ze voor staan in hun werk en ervaren meer passie. Deze aanpak bevordert het wij-gevoel en samenwerking.

De antwoorden op de vragen in het boek leggen de basis voor het zichtbaar maken van gedeelde drijfveren, een messcherpe missie, visie en strategie. Mission at Work® is een praktisch managementinstrument om koers te bepalen en te houden.

Meer weten? Boek kopen? 
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.