Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Flitsende organisaties

 
Flitsende organisatiesAls succesvolle bedrijven groeien, worden ze complexer. Die complexiteit leidt ertoe dat ze trager worden, meer kosten maken en minder leuk zijn om voor te werken. In ‘Flitsende organisaties’ onderwerpt Kevan Hall het functioneren van dergelijke complexe bedrijven aan een kritische blik.

De auteur werkte bij toonaangevende bedrijven zoals Microsoft, Vodafone en Nokia. Daar viel het hem op dat getalenteerde werknemers meer dan tachtig procent van hun tijd kwijt zijn met samenwerken, overleggen en regelen – en dat de helft daarvan pure verspilling is.

‘Flitsende organisaties’ stelt daarom enkele radicale oplossingen voor, die tegen de huidige opvattingen over leiderschap ingaan:

 

  • Werk alleen in teamverband als dat echt nodig is,
  • Wees niet altijd en overal beschikbaar,
  • Schaf slaapverwekkende vergaderingen af,
  • Wees geen controlfreak,
  • Wees ‘goed genoeg’-besluiten.

Wilt u snelheid brengen in uw organisatie? Kosten reduceren? Zorgen dat werken weer voldoening geeft? ‘Flitsende organisaties’ biedt een praktische en eenvoudige aanpak voor managers op elk niveau.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.