Management en organisatie

Opbouw

Ieder hoofdstuk begint met leerdoelen. In de tekst van het hoofdstuk zijn onderwerpen eveneens gegroepeerd in een logische opbouw. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een schematische samenvatting die ook weer is toegespitst op die leerdoelen.

Didactiek

De vaktermen en begrippen in Management en Organisatie worden, direct wanneer deze aan de orde komen, in de kantlijn voorzien van een korte en krachtige definitie. Met ‘zelf aan zet’-vragen en oefenvragen kan het begrip van de leerstof direct worden getoetst. Dit maakt het boek ook uitstekend geschikt voor zelfstudie. www.pearson.nl MyLab Nederlandstalig

In MyLab hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
– Meer dan 1.400 meerkeuzevragen
– Ruim 400 kennisvragen
– Ruim 80 opgaven, teamoefeningen en cases met uitwerkingen
– Materiaal voor verdieping van de leerstof
– Aantrekkelijke presentaties in PowerPoint met tekst en animaties en ondersteund met YouTube-filmpjes
– Figuren & Tabellen

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!
Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.