Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Samenwerken in teams

 
Samenwerken in teamsIedereen werkt wel eens in een team, of dat nu binnen of buiten een organisatie is. Samenwerken in teams kan leuk zijn, maar ook heel frustrerend. Dat laatste is bijvoorbeeld het geval als de samenwerking niet loopt of als de sfeer slecht is. Of als het resultaat niet is wat u ervan had verwacht, terwijl u er veel tijd en energie had in gestoken. En als u meer tijd had gehad, had u het misschien net zo goed alleen kunnen doen…

Samenwerken in teams is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En het kan zelfs leuk zijn. De toolbox voor teamontwikkeling helpt u om de samenwerking en de prestaties te verbeteren. Onder het motto ‘kennis delen werkt inspirerender dan kennis afschermen’ reiken Lara Frank en Sybe Rebel twintig praktische instrumenten aan, die zij de laatste jaren veelvuldig hebben toegepast op teams.
Succes verzekerd, zo stellen zij op basis van hun ervaringen.

Wie denkt dat teamwerk vooral een kwestie is van de juiste theorie toepassen, zal versteld staan van zowel de eenvoud als de impact van de instrumenten. ‘Samenwerken in teams’ zal de resultaten van het team en uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Het succes van de instrumenten zit hem in het gebruik ervan: niet analyseren, maar doen. De instrumenten helpen u tot een vorm van interactie en dialoog te komen die het resultaat van het team verbetert.

Meer weten? Boek kopen? 
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.