Samenwerken in teams

 
Samenwerken in teams

Iedereen werkt wel eens in een team, of dat nu binnen of buiten een organisatie is. Samenwerken in teams kan leuk zijn, maar ook heel frustrerend. Dat laatste is bijvoorbeeld het geval als de samenwerking niet loopt of als de sfeer slecht is. Of als het resultaat niet is wat u ervan had verwacht, terwijl u er veel tijd en energie had in gestoken. En als u meer tijd had gehad, had u het misschien net zo goed alleen kunnen doen…

Samenwerken in teams is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En het kan zelfs leuk zijn. De toolbox voor teamontwikkeling helpt u om de samenwerking en de prestaties te verbeteren. Onder het motto ‘kennis delen werkt inspirerender dan kennis afschermen’ reiken Lara Frank en Sybe Rebel twintig praktische instrumenten aan, die zij de laatste jaren veelvuldig hebben toegepast op teams.
Succes verzekerd, zo stellen zij op basis van hun ervaringen.

Wie denkt dat teamwerk vooral een kwestie is van de juiste theorie toepassen, zal versteld staan van zowel de eenvoud als de impact van de instrumenten. ‘Samenwerken in teams’ zal de resultaten van het team en uw organisatie aanzienlijk verbeteren. Het succes van de instrumenten zit hem in het gebruik ervan: niet analyseren, maar doen. De instrumenten helpen u tot een vorm van interactie en dialoog te komen die het resultaat van het team verbetert.

Meer weten? Boek kopen?