Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Werken met kenniswerkers (E-book)

 
Werken met kenniswerkers (E-book)Een efficiënt en effectief prestatiemanagementproces is van vitaal belang voor de beheersing en sturing van uw organisatie. Veel organisaties zijn kennisintensief of hebben kennisintensieve onderdelen. De invulling van prestatieverbetering in kennisintensieve organisaties (KIO’s) wijkt sterk af van niet-kennisintensieve organisaties. Prestaties in kennisintensieve arbeid zijn minder gericht op kwantitatieve output. Men richt zich op het gedrag en de processen die nodig zijn voor het realiseren van eigen ontwikkeling, bijdragen aan het succes van anderen, aan de ontwikkeling van de eigen organisatie en aan het eigen vakgebied, realiseren van klanttevredenheid en tenslotte het realiseren van omzet en winst.

Werken met kenniswerkers is een bewerking van het uitverkochte boek Presteren met professionals dat in 2005 genomineerd werd voor managementboek van het jaar. Het boek neemt u stap voor stap mee door het proces van richten, inrichten, verrichten & monitoren en verbeteren binnen KIO’s. De theorie wordt vergezeld door twee casussen: prestatieverbetering in een onderzoeksinstituut en binnen een beroepsorkest. Daarnaast biedt het boek diverse scans, instrumenten en methoden voor prestatieanalyse en –verbetering waarmee u morgen zelf aan de slag kunt.

Meer weten? Boek kopen?
 


 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.