Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Het Team-handboek

 
De oorspronkelijke engelse editie van dit boek is een standaardwerk over teams met een verkoop van bijna 1 miljoen exemplaren. Het huidige tijdperk van snel opeenvolgende veranderingen vraagt meer dan ooit om het bijeenbrengen van de kennis, vaardigheden, standpunten en ervaringen van mensen. Alleen door met teams te werken kunnen ondernemingen problemen oplossen, goede besluiten nemen en klanten een oplossing bieden. Voor iedereen die met teams werkt of overweegt dit te gaan doen kan ‘Het team-handboek’ dienen als vraagbaak. Het boek bevat praktische inzichten voor allerlei soorten teams: van managementteams, tot multifunctionele teams die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe producten en werkgroepen. ‘Het Team-handboek’ biedt:

– Een methode en hulpmiddelen voor het oplossen van problemen.
– Informatie voor managers die teams sponsoren.
– Een methode om projecten te beoordelen.
– Methoden voor het implementeren van veranderingsstrategieën.
– Een beschrijving van de ontwikkelingsfasen van een team en het recept voor succesvolle teams.
– Een handleiding voor het houden van effectieve vergaderingen en discussies, het nemen van besluiten en het afronden van de werkzaamheden van een team.
– De tien meest voorkomende groepsproblemen, waaronder besluiteloosheid, afdwalen en dominante, weifelende en ruziënde teamleden.
 Meer over teammanagement? - klik hierManagementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.