The Wisdom of Teams

De auteurs spraken met honderden mensen in meer dan vijftig verschillende teams in dertig bedrijven om te ontdekken wat bijdraagt aan de effectiviteit van teamprestaties. Enkele bevindingen: formele hiërarchie is eigenlijk goed voor de teams; succesvolle teamleiders hebben geen ideaal profiel; inzet voor prestaties doelstellingen is belangrijker dan de inzet voor teambuilding an zich; topmanagement teams zijn vaak kleiner en moeilijker vol te houden; en teams die tot het einde komen kan net zo belangrijk om als team beginnen. De wijsheid van de teams ligt in het herkennen van hun unieke mogelijkheden om resultaten te boeken en in het begrijpen van de vele voordelen.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!

 

 
 


Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.