Beter in competentiemanagement


 
Beter in competentiemanagement

‘Beter in competentiemanagement’ helpt u om te ontdekken waar uw sterke punten, uw talenten en ambities liggen en om essentiële beroepscompetenties te ontwikkelen en te versterken. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die daarbij belangrijk zijn, zoals zelfanalyse, doelen stellen (en halen), netwerken, informatie verwerken, ideeën ontwikkelen en samenwerken in teams.

De serie ‘Beter in…’ onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Alles wordt kort, helder en systematisch gepresenteerd, direct gekoppeld aan de praktijk. Zo werkt u efficiënt, effectief en gericht aan het versterken van uw competenties.

Per onderwerp test u uw kennis in korte oefeningen. Elk hoofdstuk sluit af met een duidelijke samenvatting en praktische oefeningen. Op de portal AcademicX vindt u extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

‘Beter in competentiemanagement’ richt zich op hbo-studenten. Door de systematische en laagdrempelige opzet is het boek zeer geschikt voor gebruik tijdens college, bij zelfstudie, bij projecten, tijdens een stage en in de beroepspraktijk. Het is een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen en behoeften in het hbo.

Meer weten? Boek kopen?