Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Goaldigger mindset

Hoe stel je goals die je daadwerkelijk bereikt? Hoe combineer je een glansrijke carrière met een leven vol vrijheid? Hoe creëer je kansen voor jezelf? Hoe omring je je met mensen die je écht begrijpen en verder helpen? Het boek Goaldigger Mindset is dé gids voor alle ambitieuze mannen en vrouwen die rondlopen met dit soort vragen.

‘Goaldigger Mindset’ komt voort uit The Goaldiggers Club: het eerste en enige online & offline membership met kennis van experts, toepasbare tools en het netwerk voor startende vrouwelijke ondernemers.

Het boek staat boordevol praktisch advies, opdrachten en persoonlijke verhalen van founder Eve Tomaszewski en de vrouwen uit haar netwerk rondom topics als goals stellen, productiviteit, de juiste mindset creëren, jezelf presenteren, investeren in je carrière, geld verdienen, omgaan met tegenslagen en samenwerken. Om ervoor te zorgen dat jij een goede, ambitieuze mindset kunt creëren en je pad kunt uitstippelen naar een succesvol leven on your own terms.

Dit boek is een goede aanvulling op het model growth & fixed mindset.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.