Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Het Groei-handboek voor CEO’s (Engelstalig)
Groei is niet iets magisch dat vanzelf gebeurt. Het is het resultaat van zorgvuldig ontworpen strategieën die met succes worden geïmplementeerd.
Als directeur, ondernemer of manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie, maar ook ook verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie ervan. Een goed ontworpen strategie heeft tenslotte weinig waarde als deze niet tijdig wordt geleverd. De realiteit is dat negen van de tien organisaties hun strategieën niet volledig implementeren.
In 70% van deze mislukte gevallen is het probleem geen slechte strategie maar het is slecht executie. Het blijkt dat het implementeren van strategie (en het realiseren van groei) complex is.
Een bedrijf als Perdoo maakt het eenvoudig. Perdoo heeft een E-book gemaakt en dit boek bevat alles wat je moet weten om je groei te versnellen en de resultaten te leveren die ertoe doen, te beginnen vandaag. Het is gebaseerd op de OKR-methodiek.
Er is Perdoo-software beschikbaar die de drie ingrediënten voor groei samenbrengt: strategie, doelen en mensen. Het is een eenvoudig te gebruiken platform waar directeuren, ondernemers en managers de strategie in realtime communiceren,
waardoor leidinggevenden en werknemers hun inspanningen op elkaar kunnen afstemmen resultaten die ertoe doen – met behulp van KPI’s & OKR’s.
Je hebt een beter overzicht, minder stress en meer tijd om erachter te komen waar de volgende groeikansen zullen zijn. Maar het allerbelangrijkste: je ziet een sterkere groei.

Lees het hele artikel en download de pdf.

Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.