Het Groei-handboek voor CEO’s (Engelstalig)
Groei is niet iets magisch dat vanzelf gebeurt. Het is het resultaat van zorgvuldig ontworpen strategieën die met succes worden geïmplementeerd.
Als directeur, ondernemer of manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het bepalen van de strategie, maar ook ook verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie ervan. Een goed ontworpen strategie heeft tenslotte weinig waarde als deze niet tijdig wordt geleverd. De realiteit is dat negen van de tien organisaties hun strategieën niet volledig implementeren.
In 70% van deze mislukte gevallen is het probleem geen slechte strategie maar het is slecht executie. Het blijkt dat het implementeren van strategie (en het realiseren van groei) complex is.
Een bedrijf als Perdoo maakt het eenvoudig. Perdoo heeft een E-book gemaakt en dit boek bevat alles wat je moet weten om je groei te versnellen en de resultaten te leveren die ertoe doen, te beginnen vandaag. Het is gebaseerd op de OKR-methodiek.
Er is Perdoo-software beschikbaar die de drie ingrediënten voor groei samenbrengt: strategie, doelen en mensen. Het is een eenvoudig te gebruiken platform waar directeuren, ondernemers en managers de strategie in realtime communiceren,
waardoor leidinggevenden en werknemers hun inspanningen op elkaar kunnen afstemmen resultaten die ertoe doen – met behulp van KPI’s & OKR’s.
Je hebt een beter overzicht, minder stress en meer tijd om erachter te komen waar de volgende groeikansen zullen zijn. Maar het allerbelangrijkste: je ziet een sterkere groei.

Lees het hele artikel en download de pdf.