googletag.pubads().setRequestNonPersonalizedAds(0)

Reflectie op teamfase

 
Hoe kan je deze tool gebruiken?

Download de pdf en print voor ieder teamlid de tool. Vraag ieder teamlid eerst eens voor zichzelf vast te stellen in welke fase het team zit. Geef nadrukkelijk aan dat er geen ‘goed’ of ‘fout’ is. We gebruiken deze tool alleen om eens goed naar ons team te kijken.

Het is interessant om vervolgens te vragen waar dat uit blijkt. Wat zien je gebeuren? Waaruit blijkt bijvoorbeeld dat we in de performing-fase zitten?

Vervolgens kan je een verdiepingsvraag met elkaar beantwoorden. Zit iedereen mentaal ook in dezelfde fase?
 

Vervolgens kan je met elkaar bespreken wat je ervan vindt. Is het ok zo? Of willen we naar een volgende fase? Waarom zouden we dat willen? En wat hebben we nodig om naar een volgende fase te gaan? Wat gaan we doen? Welke afspraken maken we?

 

 
 Meer over teammanagement? - klik hierManagementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.