googletag.pubads().setRequestNonPersonalizedAds(0)

Test EDGE-model

De EDGE Teamtest is een digitale test die door het hele team wordt gemaakt. Het doel van de test is om kwaliteit en effectiviteit van groepen en teams te meten.
De test is geschikt voor alle soorten van teams (MT’s, projectteams, productieteams) maar ook units, afdelingen enz. De invultijd kost slechts ca. 15 minuten per deelnemer en kan online worden gedaan.

Wat levert de EDGE Teamtest u op?
• snel en effectief inzicht in teameffectiviteit en –kwaliteit;
• individuele en teamrespons met heldere rapportages;
• teamanalyse, start voor maatgerichte ontwikkeling;
• van ‘huidige en gewenste situatie’ (waar willen we onze energie op zetten?)
• relatie tussen individu – team én organisatie
 

De test kan worden gebruikt als longitudinaal instrument: door herhaaldelijk meten kan ontwikkeling en aanpak van het team periodiek worden gestroomlijnd, en krijgt u inzicht in uw teamresultaten.

 

Neem contact op om erachter te komen of de EDGE Teamtest u ook een beter werkend team kan opleveren.

 
 
Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.