Deep Democracy om de wijsheid van de minderheid te benutten

Deep Democracy om de wijsheid van de minderheid te benutten

Binnen de samenleving voelt een grote groep mensen zich niet vertegenwoordigd.Het is gissen naar de redenen dat ze zijn afgehaakt, misschien waren ze nooit aangehaakt. Deze groep doet hoe dan ook niet mee. Je voelt constant hun afwezigheid. Ze gaan niet stemmen of vertonen grillig stemgedrag. Ze laten zich niet horen als ze worden uitgenodigd, want ‘er wordt toch niet naar ons geluisterd’. Of ze overschreeuwen zichzelf ongenuanceerd en gefrustreerd als ze een podium krijgen, omdat ‘het, verdorie, tijd is om je stem te laten horen’. Nee, ze stemmen niet toe door te zwijgen. Onmacht en onvrede drijft hen. Groeit deze groep en is de kloof nog overbrugbaar?Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.