Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

De invloedrijke Nederlander

 

de-invloedrijke-nederlanderEen onderzoek naar het invloedgedrag van hoogopgeleide werkende Nederlander.

Invloed uitoefenen is een menselijke eigenschap. We doen het allemaal. Vanaf de eerste dag. Maar waarom ben je de ene keer invloedrijk? En de andere keer invloedarm? Ieder mens heeft zijn eigen, unieke stijl. De een neemt meer ruimte in.
De ander geeft juist ruimte. Hoewel de ene stijl misschien sympathieker lijkt dan de ander, bestaat er geen goed of fout. Maar wat in de ene situatie werkt, werkt in de andere situatie juist niet.
Iedereen is in staat om de manieren om invloed uit te oefenen te ontwikkelen. Als individu, als team, of organisatie. Waardoor je meer kans van slagen hebt om je doelen te bereiken. Belangrijk is dat in alle gevallen je relatie met anderen in stand blijft, of zelfs verbeterd. Daarvoor heb je inzicht nodig. Inzicht in Invloed.

 
 
Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.