Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Strategieën voor veranderen (Luisterboek)

Strategieën voor veranderen (Luisterboek)Bij de keuze voor een veranderstrategie gaat het primair om de soort aanpak die u nastreeft. Het gaat dus niet om uitgewerkte interventieplannen, maar om de redenering erachter. Gelooft u in een politieke insteek of moet er vooral geleerd worden? Er zijn veel soorten veranderstrategieën. U kunt dus kiezen en dat is maar goed ook, want niet elke strategie werkt altijd even goed. Maar wélke kiest u? Twee zaken zijn van belang: u moet weten welke strategieën er te koop zijn (want anders kúnt u niet kiezen) en u moet weten wat de werkingsprincipes achter elke strategie zijn omdat zij de strategie tot leven brengen en haar werkbaar maken.

In deze aflevering krijgt u eerst een overzicht van mogelijke veranderstrategieën waarbij het ‘kleurendenken’ las conceptuele kapstok is gebruikt. Daarna laten we zien hoe u in de praktijk met veranderstrategieën kunt werken.

Meer weten? Boek kopen? Klik op de cover van het boek!

 


 


Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.