Ansoff Matrix – Strategy Skills

 

In dit gratis e-book (Engelstalig) wordt beschreven hoe de Ansoff-matrix als strategische planningstool kan worden gebruikt om de marketingstrategie van de organisatie te linken aan de algemene strategische richting van de organisatie.

In het e-book word je geleerd hoe de Ansoff-matrix je marktpositie kan verbeteren, vier manieren hoe verbetering van je marktpositie kan worden bereikt, de risico’s die kleven aan ontwikkelstrategieën en hoe je die risico’s kan minimaliseren en drie methodes die organisaties kunnen gebruiken bij het diversificeren wanneer ze nieuwe producten in nieuwe markten willen gaan introduceren.

 

 

 

 

Gert Jan Schop

Nu even ‘met de pet op’ van eigenaar en eindredacteur. Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Managementmodellensite.nl draagt daaraan bij. Naast consultant, adviseur en businesscoach treed ik af en toe op als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl.