Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Abell-model zelf maken

Zelf een Abell-model maken

Er is veel in Excel te maken, maar een Abell Definition Model is Excel gaat helaas niet lukken. Om die reden hebben we gebruik gemaakt van powerpoint.

Download de powerpoint.

 

In powerpoint kan je het Abell-model aanpassen. Klik op de tekst, selecteer de tekst en type vervolgens de tekst die je daar wilt hebben.
Ook de drie zijden van het blok kan je naar eigen wens aanpassen (de uiteindelijke definitie).
Model helemaal klaar?
Eerst even in powerpoint voor jezelf opslaan.
Daarna kiezen voor ‘Opslaan als’, bestandsformat ‘jpeg’ en dan opslaan.
Het jpeg-bestand kan je invoegen in een Word- of Powerpointbestand.
 
 
Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.