Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Storyboard ontwikkelen

 
Het storyboard is afkomstig uit de filmwereld. Fragment voor fragment wordt beschreven wat er gaat gebeuren, voordat de film ook daadwerkelijk wordt gemaakt. Een storyboard binnen de marketing gebruiken we op ongeveer dezelfde manier. Volgens een vaste structuur componeren we een verhaal dat iedereen binnen de organisatie makkelijk kan vertellen.

 

 
 


Hoe maak je een verhaal dat je makkelijk kunt doorvertellen?

Met deze tool ontwikkel je in zes stappen een verhaal dat iedereen binnen je organisatie door kan vertellen.

Allereerst de hoofdpersoon: beschrijf een man of vrouw met een naam die jouw doelgroep vertegenwoordigt.

Wat is zijn of haar probleem?

Hoe is dit probleem veroorzaakt?

Wat is de oplossing die de organisatie heeft voor dit probleem?

Hoe werkt de oplossing voor je hoofdpersoon?

Hoe ziet het leven eruit van je hoofdpersoon nadat hij met jullie oplossing van zijn probleem is verlost?
 

Het schrijven van een storyboard kom je tegen bij het ontwikkelen van een Brand of Merk Canvas.Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.