Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Businessmodel assessment scan
De businessmodel assessment scan kijkt naar zes perspectieven, die gezamenlijk een beeld geven, of er verbetermogelijkheden liggen. Het geeft een reflectie op je eigen businessmodel. Kijk zelf eens op basis van de ‘businessmodel assessment scan’ of er voor jou organisatie verbetermogelijkheden liggen. Door per perspectief de vragen te beantwoorden, krijg als organisatie een beeld van de huidige situatie en ziet een organisatie waar verbetermogelijkheden liggen.

Beantwoord de onderstaande vragen en ga verder naar de volgende stap.
1 = Helemaal mee oneens / 2 = Oneens / 3 = Neutraal / 4 = Mee eens / 5 = Helemaal mee eens

Voorbeeld:
Strategisch perspectief (1/6)

  • Onze organisatie heeft een duidelijke missie en visie.
  • Onze organisatie heeft een goede visie op de externe ontwikkelingen.
  • Er vindt voldoende afstemming plaats over de te volgen strategie en doelstellingen.
  • Onze strategie biedt voldoende ruimte om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.
  • Onze strategie sluit goed aan bij ons businessmodel(len).

De scan levert een grafiek op die de huidige situatie in beeld brengt en laat zien waar de verbetermogelijkheden liggen.

Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.