Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Pirate funnel – werkblad
Dit werkblad ondersteunt het model Pirate Funnel.

De Pirate Funnel (AAARRR) is een marketingtool geschikt voor het inzichtelijk krijgen van de klantreis. Door deze funnel in te vullen wordt snel helder hoe je de klant ‘warm maakt’ om tot een aankoop te laten overgaan.

Download het werkblad voor de Pirate Funnel als pdf.

In de kern draait het om de vraag hoe we blije en terugkerende klanten krijgen die ‘willen’ bijdragen aan de omzet van onze organisatie.

De Pirate Funnel draait om zes vragen:

  • Awareness – hoe zorgen we ervoor dat we worden gevonden?
  • Aquisition – hoe krijgen we klanten en hoe vinden onze klanten ons?
  • Activation – hoe zorgen we voor een eerste positieve ervaring met ons product of dienst?
  • Retention – hoe brengen we de klant terug naar ons product of dienst na hun eerste positieve ervaring?
  • Referral – hoe veranderen we blije terugkerende klanten in fans van ons merk en product of dienst?
  • Revenu – hoe krijgen we het voor elkaar dat de blije terugkerende klant gaat betalen voor ons product of dienst?

Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.