Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Benchmarktool

 

Deze tool helpt je om overzichtelijk een benchmark te maken.

Het kan een benchmark zijn van je eigen organisatie met een aantal soortgelijke organisaties, bijvoorbeeld je concurrenten. Vul de namen van je eigen organisatie en je concurrenten in.
Vervolgens beschrijf je de items waarop de benchmark wil maken. In de tool zijn dit onder andere de items als ‘betrouwbaarheid’, ‘distributie’ en ‘klantvriendelijkheid’. Deze kan je aanpassen aan de eigen situatie.

 

Vervolgens ga je de items beoordelen met een cijfer van 1 tot 10. De vraag komt dan altijd boven: wanneer geven we het een zes en wanneer een acht. Dat is een kwestie van een goed gesprek met elkaar, luisteren, feiten benoemen, gevoel. Probeer de objectieve situatie zo dicht mogelijk te benaderen.

De tool is nu ingericht met data voor een concurrentieanalyse, maar je kan de benchmarktool echt inzetten voor ieder vergelijk dat je in kaart wilt brengen.

 
 
Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.