Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Cultuurscan in een grafiek plaatsen

 

Wanneer je meerdere cultuurscans hebt uitgezet en de resultaten hebt verwerkt via één van de verwerkingssheets, kan je het cultuurweb gebruiken om de totaalresultaten weer te geven.

Open de powerpointslide. Bepaal de punten op de diagonale assen voor zowel de huidige als de gewenste situatie op basis van de totale uit de verwerkingssheet. Zorg voor een goed onderscheid tussen beide situaties door gekleurde lijnen, stippellijnen of, bij voorkeur, gekleurde vlakken.

Klaar?
Sla de powerpoint eerst gewoon op, daarna als jpeg-plaatje zodat je het in je rapportage kan gebruiken (kies ‘opslaan als’, ‘bestandsnaam’ kan hetzelfde blijven, klik op het pulldownmenu naast ‘opslaan als’ en selecteer jpeg-file; de rest wijst vanzelf).
 

Cultuurdiagnose cultuurprofielweb

 

 
Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.