Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Verwerkingssheets cultuurscan concurrerende waarden

Voor een goede cultuurdiagnose laat je meerdere mensen in de organisatie de scan invullen.

Let op representativiteit, zodat je goed onderbouwde uitspraken kan doen. Vaak is het interessant om twee modellen te maken, één voor het management en één voor de medewerkers. Levert vaak interessante verschillen op.

Verzamel de scangegevens. Neem de gegevens over in de verwerkingssheet. Kan onder andere met ‘copy-paste’, je kan het ook overtypen. De eerste verwerkingssheet is ingesteld op negen scans, de tweede op 25 scans, heb je er meer dan moet je de sheet zelf even verbouwen.

Let op, de spreadsheet heeft twee tabbladen, één voor de huidige situatie en één voor de gewenste situatie.

 

Cultuurdiagnose_verwerkingssheet

 

 
 


Cultuurdiagnose_verwerkingssheet_25

 
 


Wanneer je de totaalresultaten wilt verwerken en presenteren binnen je organisatie, dan kan je gebruik maken van het cultuurweb.
 Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.