Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Johari venster werkblad
Je wilt feedback geven, of verwacht feedback van anderen. Bereid je dan voor op het gesprek door gebruik te maken van het Johari-venster en na te denken over de volgende vragen. Hoe kun je je antwoorden gebruiken of het gesprek vorm te geven, of hier voor jezelf meer uit halen? Bekijk je invulling na afloop nog eens.

Download het gratis werkblad.

Lees ook het artikel ‘Feedback: een cadeau dat je niet gemakkelijk geeft én ontvangtIn het kwadrant Arena kan je de volgende vragen stellen:

Welke inzichten denk je dat jullie gemeenschappelijk hebben? Waarom is dit belangrijk voor het gesprek?

In het kwadrant Blinde vlek kan je de volgende vragen stellen:

Je eigen blinde vlek kun je niet zien, maar wat zie jij bij de andere partij dat relevant is voor het gesprek, maar dat hij/zij waarschijnlijk niet door heeft?

In het kwadrant Privé kan je de volgende vragen stellen:

Welke ervaringen of inzichten zijn relevant voor het gesprek, maar hou je liever voor jezelf? Moet je hier iets mee?

In het kwadrant Het Onbewuste kan je de volgende vragen stellen:

Het onbewuste is per definitie onzichtbaar en kun je dus niet vooraf bedenken. Doen zich tijdens het gesprek ontwikkelingen voor die je niet kunt plaatsen, probeer dan de vraag te beantwoorden welke denkbeelden hieraan ten grondslag zouden kunnen liggen.Managementmodellensite

Managementmodellensite is een site van professionals voor professionals en van docenten voor studenten. Onze drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties en modellen zijn daarbij een handig hulpmiddel. Of het nu gaat om een bondige uitleg van modellen, praktisch toepasbare tools en sjablonen of tips voor boeken en artikelen: managementmodellensite is dé site voor praktisch toepasbare informatie over modellen.

Wie zijn we?

De website wordt bijgehouden door gedreven professionals die elk op hun eigen manier een fascinatie hebben voor managementmodellen. Allemaal hebben we hands-on ervaring met de toepassing ervan bij het vormgeven aan organisaties en oplossen van problemen. Meestal hebben we ervaring als docent. We stellen onze kennis en ervaring graag ter beschikking voor algemeen gebruik. Wil je ons leren kennen? We stellen ons op de experts pagina aan je voor.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij managen niet alleen managementmodellensite.nl, maar zijn ook in ons dagelijks leven actief met ons vak bezig; bijvoorbeeld met het trainen en coachen van medewerkers en het vormgeven en verbeteren van organisaties. Wil je je verder verdiepen in dit onderwerp? Of heb je behoefte aan ondersteuning van een ervaren trainer, coach of adviseur? Neem dan gerust contact op. Er is een goede kans dat we je verder kunnen helpen.